Àlbums de repetits

Àlbums de repetits
Joan Ramon Gàlvez i JoanRamon Gil

Entradas populares

sábado, 3 de noviembre de 2018

Benvolguts companys i companyes.

L'ultima publicació al blog data de molt lluny, concretament del dia de la meva jubilació. Es per aixó que avui, ben a prop d'aquesta trobada tant nostre del 10 de novembre dins del marc de la Fira com hem fet cada any, voldria adreçar-me a vosaltres i demanar-vos disculpes per no seguir en comunicació amb vosaltres.
Si mes no, si que ens hem vist amb el Gran Galvez algunes vegades, pero no totes les que hagués volgut trobar-me jo. Hi ha diferents motius  i crec que ni han dos de principals, el canvi de xip i la diversitat i acomodament de diverses feines tant casolanes com de divertiment; les casolanes tots les coneixeu prou bé i les altres , mostraré una foto al final del escrit. Aquesta foto és un reflex del temps ocupat dia a dia i caps de setmana per tirar endavant un projecte que si tot va bé donarà llum pública al desembre amb la inauguració dels diorames de pessebre a Vilanova, a part que aquest any també fem la Biennal del Pessebre Català a casa nostra i la feina ha estat i encara ho és, triple, ja que a la biennal també presento un parell de pessebres d'altres anys.
Si tot va bé ens veurem dissabte 10 a la Fira i us podré explicar les novetats a partir d'engüany amb els punts de llibre que refaig a partir d'avui. Com sempre espero que aquest dia trobem a la Fira el punt de col·leccionisme de la trobada i d'altres entre els que miraré de fer un punt del diorama d'aquest any i que la pretensió és que sigui una sèrie de 50 punts que anirien sortint a partir del 2019.
D'aquesta manera tant il·lusionant reprenem el camí deixat enrere el mes d'abril.

El vostre company, Joan Ramon Gil

Retaule Major de Santa Maria de la Geltrú(en construcció)
Inauguració desembre 2018 juntament amb la Biennal de Catalunya.

P.D. publicaré els fulletons que trobi.


No hay comentarios:

Publicar un comentario